Deze cookie verklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 26/07/2018

1 Introductie

Onze website, https://freewayverhuur.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak "cookies" worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Toestemmen

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op "Accepteren" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies en plug-ins zoals beschreven in het pop-upvenster en deze cookieverklaring. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar het is mogelijk dat onze website niet meer naar behoren werkt.

5 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden altijd op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens zullen omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

6 Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken wij het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagentje tot u betaald hebt. Wij mogen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

6.2 Analytische cookies

Wij gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming voor het plaatsen van analytische cookies.

6.3 Advertentie cookies

Op deze website maken wij gebruik van advertentie cookies, waardoor wij de advertenties voor u kunnen personaliseren en wij (en derden) inzicht krijgen in de resultaten van de campagne. Dit gebeurt op basis van een profiel dat we maken op basis van uw klik- en surfgedrag op en buiten https://freewayverhuur.nl. Met deze cookies wordr u gekoppeld als websitebezoeker aan een unieke ID, zodat u bijvoorbeeld niet dezelfde advertentie meer dan één keer ziet.

Omdat deze cookies gemarkeerd zijn als tracking cookies, vragen wij uw toestemming om deze te plaatsen.

6.4 Social media knoppen

Op onze website gebruiken we geen social media buttons om pagina's te promoten of delen op sociale netwerken.

7 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
Beschrijving:
Bewaartermijn Gebruikte namen Delen
2 jaar _ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz Voor meer informatie zie de privacy policy van Google Analytics op https://analytics.google.com
PHP Session ID
Doel: Behoud gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen.
Beschrijving:
Bewaartermijn Gebruikte namen Delen
Sessie PHPSESSID Voor meer informatie zie de privacy policy van PHP Session ID op Geen
CloudFlare
Doel: CloudFlare
Beschrijving: De __cfduid-cookie wordt gebruikt om individuele klanten achter een gedeeld IP-adres te identificeren en beveiligingsinstellingen per klant toe te passen.
Bewaartermijn Gebruikte namen Delen
1 jaar __cfduid Voor meer informatie zie de privacy policy van CloudFlare op https://www.cloudflare.com/privacypolicy/
Google Maps
Doel: Voor het tonen van de interactive Google Maps kaart.
Beschrijving: Google Maps cookie die data verzamelt van individuele bezoekers.
Bewaartermijn Gebruikte namen Delen
30 dagen Google Maps Voor meer informatie zie de privacy policy van Google Maps op https://maps.google.com
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze.
Beschrijving:
Bewaartermijn Gebruikte namen Delen
30 dagen cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Voor meer informatie zie de privacy policy van Complianz op https://complianz.io
r/collect
Doel: Verzamelt gegevens om de efficiëntie van bekeken of aangeklikte advertenties te meten en geeft gerichte advertenties weer.
Beschrijving:
Bewaartermijn Gebruikte namen Delen
Sessie r/collect Voor meer informatie zie de privacy policy van r/collect op https://www.google.com/intl/en/policies/technologies/types/
Google Fonts
Doel: Voor het tonen van niet standaard lettertypes.
Beschrijving:
Bewaartermijn Gebruikte namen Delen
Sessie Google Fonts Voor meer informatie zie de privacy policy van Google Fonts op https://fonts.googleapis.com

8 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.
Om deze rechten uit te kunnen oefenen kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

9 Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

10 Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

RB Motoren B.V.
Weltevreden 24 A
3731 AL De Bilt
Nederland
Website: https://freewayverhuur.nl
Email: [email protected]
Telefoon: 0302730800

Trek cookie toestemming in