Motorkleding Huren Utrecht

Het verkeer kan erg druk zijn. En ondanks dat wij goed oplettende motorrijders zijn, is het dragen van motorkleding altijd een verstandige keuze. Dit is zéker het geval als je van plan bent om een langere afstand te gaan rijden. Dan is het ook aangenaam om onze regenbestendige kleding te dragen. Het Nederlandse weer kan erg wisselvallig zijn, wees op je hoede. Heb je geen goede motorjas of -broek? Geen probleem. Bij ons huur je kwalitatief goede en passende motorkleding.

Als je van plan bent om over de grens te gaan, wees er dan alert op dat andere landen hun eigen regels hebben voor motorkleding. Voorbeeld: in Frankrijk wordt je hoogstwaarschijnlijk aangehouden als je geen motorkleding draagt.

Wij hebben motorkleding te huur voor heren en dames in de meeste voorkomende maten. Wij verhuren handschoenen, helmen, broeken, schoenen en jassen. Het is mogelijk om alleen kleding te huren, zonder dat je daarbij een motor huurt. Wij vragen dan wel om een borg van € 200,00.

De borg dient vooraf te worden betaald. Dit kan met contant geld of middels een creditcard. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een creditcard, hebben wij een geldig identificatie van je nodig. Je dient tevens de rechtmatige eigenaar van de creditcard te zijn. Wanneer de creditcard niet op jouw naam staat, kun je er helaas geen gebruik van maken.

Let op: Als je alleen kleding huurt, gelden er andere prijzen. Losse jashuur bedraagt € 10,- p/dag. Losse helm is € 10,- p/dag.

Handschoenen

350per dag
  • Safety first!

Motorbroek

500per dag
  • Safety first!

Motorjas

750per dag
  • Safety first!

VOOR INLICHTINGEN EN RESERVEREN:

BEL ONS OP: 030 – 273 0800

Openingstijden Freeway Verhuur / RB Motoren

Maandag: gesloten
Dinsdag – vrijdag: 08.30 – 18.00 uur
Donderdag: 08.30 – 18.00 uur *
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

* van april tot oktober tot 21.00 uur